Over ons

Wie zijn wij:

Graag willen wij ons aan u voorstellen, wij zijn Henk (51 jaar) en Martha (48jaar) en mogen sinds januari 2018 de nieuwe eigenaars en beheerders zijn van deze mooie dierenbegraafplaats Larixhof.
We doen het samen en hebben naast deze dierenbegraafplaats ook nog een timmerbedrijf in Steenwijk.

Het afgelopen jaar hebben we al meerdere huisdieren mogen begeleiden naar hun laatste rustplek. Voor velen een emotionele gebeurtenis. Sommige mensen hebben al dagen in verdriet geleefd om de zware beslissing te moeten nemen hun huisdier in te moeten laten slapen om verdere lijden te besparen. Enkele dieren waren nog zo jong, sommigen midden in hun volle bloei..of al helemaal op een waardige oudere leeftijd. Ze worden gemist om hun aanwezigheid, hun onvoorwaardelijke liefde…en dat uit zich in de stilte die ze achterlaten…

Voor nu en in de toekomst zetten wij ons in om het afscheid en de begrafenis van uw huisdier, daar waar mogelijk is, naar uw wensen te voldoen. We werken met het begraven van huisdieren alleen op afspraak om een ieder de gelegenheid te geven om rustig, op zijn of haar eigen manier, afscheid te nemen.

Voor verdere informatie, of voor het overleggen van een aankomende begrafenis kunt u ons elke dag bereiken via 0521-382119 van 09:00–22:00.
Vooraf even kijken? U bent welkom op de dierenbegraafplaats Larixhof, deze is elke dag vrij toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang en zonder afspraak te bezoeken.
Enkele dagen per week zijn we op de Dierenbegraafplaats Larixhof om het terrein op orde te houden en het gras te maaien.

Misschien tot ziens op onze Dierenbegraafplaats Larixhof,
Hooiweg 4 in Wilhelminaoord

Een vriendelijke groet,
Henk en Martha Hartog

GEDICHT

Als twee grote ogen je vragen:
Help me, ik voel me niet zo fijn.
Mag je dan, omdat je zelf voelt dit is het einde
egoïstisch zijn.

Als je van de dokter hoort
dit komt nooit meer goed.
En hij krijgt ook steeds meer pijn
mag je dan, omdat je hem niet wilt missen
egoïstisch zijn.

Als twee lieve bruine ogen
zich sluiten gaan voorgoed.
En zonder hem weer naar huis toe moet
met de riem in je hand en een hart vol pijn.
Dan probeer je jezelf te overtuigen
dit was het beste,
ik mocht niet egoïstisch zijn.

Vele jaren was je bij ons
elke dag een feest.
En al die fijne jaren is hij niet één keer egoïstisch geweest.

(Ontvangen van het baasje van Max – febr. 2018)