Anonieme begrafenis

..’Een anonieme begrafenis, als een waardig alternatief voor destructie of anoniem cremeren’..

Anoniem:

Als u graag wilt dat uw huisdier wordt begraven maar niet de behoefte voelt om bij de begrafenis aanwezig te zijn en niet de behoefte heeft voor een eigen gedenkplekje voor uw huisdier.

We nemen hierbij de zorg na het het overlijden van uw huisdier van u over. We halen voor u uw huisdier bij u thuis of bij de dierenartsenpraktijk op en begraven wij hem of haar voor u op de dierenbegraafplaats.
Indien gewenst maken wij foto’s voor u van de begrafenis.
Op de dierenbegraafplaats hebben we div. grafjes speciaal gereserveerd voor het anonieme begraven.
Er is geen verlenging van grafrechten (huur) mogelijk en er kunnen geen persoonlijke items mee worden gegeven voor in en/of op het grafje.

Tarieven:

Voor het ophalen van uw huisdier bij u thuis of bij de dierenartspraktijk en vervolgens naar de Dierenbegraafplaats vragen wij een vergoeding:
Starttarief € 10,00 + € 0,50/km + het tarief voor het anonieme begraven (zie: Tarieven 2023)

Contact opnemen:

Neemt u gerust contact met ons op wanneer u het vermoeden heeft als uw huisdier niet zolang meer bij u kan/mag zijn door bijv. ziekte, ouderdom etc.
Soms is het fijn om elkaar even te hebben gesproken en u wat informatie kan inwinnen hoe ‘zoiets’ nu gaat, wanneer u het beste kan bellen en u uw wensen met ons kan doornemen. (ophalen bij u thuis of dierenartspraktijk, foto’s etc.)
Misschien wilt u uw huisdier nog een nachtje thuis houden, pootafdruk maken of een plukje haar bewaren.

U dient zelf met de dierenarts te overleggen of uw huisdier tijdelijk bij hen mag verblijven totdat wij uw huisdier hebben opgehaald. In de meeste gevallen halen wij op binnen 24 uur.
Wij nemen contact op met de dierenartsenpraktijk om te overleggen wanneer wij uw huisdier op kunnen halen en hem of haar waardig te begraven op de dierenbegraafplaats Larixhof.

0521-382119