Dierenartsen – Dierenambulance

Dierenartsen – Dierenambulance e.a.

Heeft u een aanvraag/verzoek voor een begrafenis van een huisdier, neem gerust contact met ons op. We halen overleden dieren bij o.a. de dierenartsen praktijk, dierenambulance of bij de eigenaar zelf op.
We nemen met de huisdier-eigenaar contact op om te overleggen wat de wensen voor het begraven zijn, tenzij u aangeeft dit zelf graag te willen doen.

Bij het ophalen van een overleden huisdier bij uw praktijk, graag bijbehorende inschrijvings-formulier laten invullen, de huisdier-eigenaar krijgt hiervan een kopie opgestuurd via de post of mail.
Men kan bij ons kiezen uit 2 manieren van begraven, een keuze die voor een ieder heel persoonlijk is.
Individueel of Anoniem begraven: beknopte uitleg in pfd te downloaden om eventueel mee te geven.

_________________________________

_________________________________

_________________________________

In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur een overleden dier ophalen, uiteraard in overleg.

Om de dierenbegraafplaats meer bekendheid te geven hebben we zeer mooie glossy 3-luik folders laten drukken, op verzoek sturen we ze kosteloos naar u toe.
We zijn uiteraard bereid om onze diensten nader toe te lichten, misschien dat onze dierenbegraafplaats een aanvulling kan zijn op uw aangeboden keuzes die er zijn, voor ná het overlijden van een geliefd huisdier.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op deze voor véle dierenliefhebbers bijzondere waardevolle plek.

Henk en Martha Hartog
Dierenbegraafplaats Larixhof
Hooiweg 4
Wilhelminaoord
0521-382119
info@larixhof.nl